Thursday, August 16, 2012


Kompanija RAIN koja je osnovana 2011, distribuira nov, jedinstven, veoma moćan proizvod SOUL.
Iza ovog proizvoda stoji 50 godina iskustva u lečenju i 20 godina kliničkog ispitivanja Dr. Arnold S.Leonarda. Fondacija koja nosi njegovo ime i istražuje kancerogene bolesti već 20 godina pomaže istraživanje ovih bolesti na Univerzitetu u Minesoti. Proizvod je rezultat jednog zaista revolucionarnog pristupa. Još se nikad nije desilo u istoriji dodataka ishrani, da se umesto voća i biljaka, koriste njihove semenke u proizvodnji. Dugogodišnja istraživanja dr.Leonarda su doveli do zaključka da u hladno ceđenim uljima od semenki ima više aktivnih supstanci (npr.antioksidanata) čak i do 30x više, nego u samim voćima ili biljkama.
Sastav Soul-a uz savršenu prirodnu mešavinu

Omega 3, Omega 6, Omega 9,antioxidanti, fito hranljive materije, resveratrol,vitamin E u 8 različitih oblika, vitamin A u 3 oblika, vitamin C, vitamin K, vitamini B1-B2-B6, niacin-B3, pantotenska kiselina, folna kiselina-B9, selen, kalijum, magnezijum, fosfor, natrijum,
gvožđe, cink, vlakna.

SOUL je bez glutena

Celijakija(alergija na gluten-bez glutenska ishrana) zahteva antioksidanse, kako sluzokoža creva obolelih sadrži puno veću količinu (80-100 puta) štetnih produkata oksidacije nego sluzokoža zdravih ljudi. S obzirom na znatno smanjeni nivo antioksidanata u sluzokoži, svakodnevna konzumacija antioksidanata bi mogla znatno doprineti poboljšanju imunološko-crevnog statusa, smatraju autori istraživanja.

Usklađivanje efekta ravnoteže ovih sila kod određenih oboljenja u cilju zdravlja ili poboljšanja zdravstvenog stanja čoveka pored savremene medicine postiže se i upotrebom proizvoda „SOUL” antioksidans dodatka u svakodnevnoj ishrani. Antioksidansi neutrališu slobodne radikale, imaju 8,4 puta jače dejstvo nego vitamin C i 50 puta jače dejstvo od vitamina E.

SOUL u sebi sadrži veoma visok nivo antioksidansa (8.990 ORAC u kesici od 57,6 ml) koji pomaže kod lečenja hroničnih oboljenja, pomaže kod eliminacije raznih upalnih procesa, jača imunitet organizma, ćelijama povećava nivo energije i time usporava starenje.

ULJE CRNOG KIMA-NIGELLA SATIVA

Ulje crnog kima ili kumina (Nigella Sativa), sadrži vredne polinezasićene masne kiseline i oko 100 različitih aktivnih sastojaka, npr.: nigelon koji opušta mišiće i širi bronhije - veliko olakšanje za astmatičare; timocinon pojačava lučenje žuči, ublažava preveliku kiselost organizma, smanjuje holesterol, i pomaže kod problema probave. 
Svi ovi sastojci objašnjavaju fantastičan učinak koji ima ova biljka jer je poznato njeno blagotvorno dejstvo i na dermatološke probleme, ekcem posebno. Takođe ima antibakterijsko i fungicidno dejstvo, sprečava gojaznost, opadanje kose, jednom rečju, povoljno deluje na zdravlje organizma u veoma širokom spektru.

Savremene loše navike u ishrani, zagađena sredina i stres razaraju naš imunološki sistem. Ovo oslabljenje imuniteta dovodi do bolesti kao: alergije , atopic ekcema (Neurodermitis), psorijaze, bronhijalne astme, bronhitisa i problema debelog creva. Dobar imunološki sistem uništava mnoge štetne mikrobe i bolesti se više na javljaju. Hrana oplemenjena uljem crnog kumina ili kao terapija kroz period od minimalno 2-6 meseci kombinovana sa zdravim načinom života uništava simptome bolesti.

U ovom proizvodu sastojci funkcionišu u sinergiji,dosta je jače,nego da biste konzumirali sve posebno.

POSLUŠAJTE NAŠEG LEKARA KOJI PRIČA O TOME KAKO DELUJU SASTOJCI U SOUL-U


ISKUSTVA POTROŠAČA

DA LI TRAŽITE REŠENJE ZA PSORIJAZU?

Pogledajte kako je ovaj čovek rešio tešku psorijazu za samo 58 dana uz korišćenje Soul preparata.
Naravno pio je 3-4 kesice na dan i stavljali su i  Soul direktno na kožu.


DA LI TRAŽITE REŠENJE ZBOG PROMENA NA KOŽI?

Ovaj čovek iz subotice mučio se godinama sa ovim promenama na celom telu,konstatovali su lekari,da je početak autoimune bolesti.Ove promene na koži pojavili su se na nervnoj bazi.
Kad je počeo da pije Soul,koristio je 2 kesice na dan,stavljao i na lice, bio je dosta smireniji,i naravno možete videti na slikama neverovatne promene za samo 14 dana.Pre i posle upotrebe Soul preparata 


 
DA LI TRAŽITE REŠENJE ZA SLAB IMUNI SISTEM I ALERGIJU?

Pogledajte kratak video,kako je naš Svetski prvak u Kick-box-u NENAD PAGONIS rešio svoj problem sa padom imunog sistema i sa alergijom na ambroziju.DA LI TRAŽITE REŠENJE ZA BOLOVE U ZGLOBOVIMA I ZA POVIŠEN KRVNI PRITISAK?

Naš Svetski Prvak u Strongman kategoriji Ervin Katona rešio je svoj zdravstveni problem, bolove u zglobovima i povišen krvni pritisak zahvaljujući Soul proizvodu.Pogledajte kratak video, i pročitajte njegovo iskustvo.


Zašto si izabrao SOUL?
Potpuno sam svestan,da iz same ishrane naše telo u potpunosti ne može da dobije neophodne vitamine,minerale i nutriente.Moje telo je pod jakim opterećenjem prilikom takmičenja,i jako mi je bilo bitno da ga brzo regeneriše proizvod.
Opet mi je bilo značajno,da proizvod ima WADA dozvolu,i mogu ga konzumirati prilikom takmičenja.
Soul je perfektan proizvod za mene,ne samo da moje telo dobije potrebne vitamine i nutriente,nego mi pomaže oko detoksikacije.
Kakva iskustva imaš sa SOUL-om?
Otprilike godinu dana pijem SOUL.Od tada osećam se svežije,vedrije,lakše mi je na treninzima,manje spavam,i nemam više bolova u zglobovima.
Na takmičenju između dve discipline brže mi se regeneriše telo,i imam bolju kondiciju.
Krvni pritisak mi se smanjio na 115/60.Osećam se dosta mlađe otkad pijem SOUL!

SLABA VAM JE REGENERACIJA?

Pogledajte video kako se brzo oporavila Senka Bajić iz Novog Sada posle operacije za samo 2 nedelje,i krenula na svetsko takmičenje.POTREBNO VAM JE VIŠAK ENERGIJE I SNAGE?

Nemanja Milović personalni trener iz Novog Sada priča o tome kako korišćenje Soul-a povećava sportske performanse kod sportista i da je oporavak dosta brži.Felix Kojadinović naš bivši profesionalni košarkaš priča o tome zašto je profesionalnim
 sportistima potreban SOUL.


LOŠA VAM JE KRVNA SLIKA?

Pogledajte analizu žive kapi krvi pre i posle upotrebe Soul-a.


Cena jedne kutije Soul-a od 30 kesica je 9435 dinara sa kućnom dostavom.

Ako vam treba više kutija proizvoda zovite me, jer postoje paketi gde je cena kutija dosta jeftinija.

Rain Soul060/0 777 060 
MILICA
NAJNOVIJA ANALIZA BRUNSWICK LABORATORIJE IZ DECEMBRA 2013

Soul je trenutno najjači antioksidans na svetu,100% prirodan,
bez hemikalija i konzervansa.Pročitajte još iskustva naših zadovoljnih potrošača

NEFROTSKI SINDROM

Zovem se Ivana Caran Moraić.Moj sin od februara prošle godine boluje od Nefrotskog sindroma.Od februara do novembra 2013. stalno smo bili u bolnici.Bukvalno 3-4 nedelje kod kuće pa 2 nedelje ubolnici.Očaj!!Bolest mog deteta je takva da usled izmokravanja proteina dolazi do nedostatka proteina u krvi , te smo mi morali iste da primamo kroz infuziju, naravno uz hospitalizaciju.Od novembra koristi Soul i od novembra nismo bili u bolnici ni jednom.Bolest mu se i dalje vraća, ali koliko god dugo da traje,dešavalo se i preko mesec dana ,proteini u krvi nekim čudom ostaju u zadovoljavajućim granicama.Nama je zapravo Soul zamenio infuziju.Kada je pozitivan samo pojačamo dozu Soula, i ostajemo kod kuće, što nam celu situaciju čini mnogo podnošljivijom.Razdražljivost, koja se kod Aleksandra javila kao posledica uzimanja velikih doza Pronizona, gotovo je nestala.Danas ne razmišljam kakve će se volje probuditi.U toku prošle godine imala sam veliki problem sa njegovomnervozom i samo roditelji koji su prošli kroz isto znaju o čemu govorim.Kusoidan izgled,takođe posledica uzimanja Pronizona, je korigovan usled uzimanja Soula.
Novi Sad, 24.06.2014.
******************************************************************************
LARINGHITIS-NOĆNO GUŠENJE

 Imam dve ćerkice, stare 5 i 7 godina. Još kao bebama od 7 i 9 meseci konstatovano je da imaju Laringhitis. Noćno gušenje, trčanje na hitnu pomoć, inhalacije i injekcije su bile redovne pojave kod nas. Ko ima dete koji se guši, tačno zna o čemu govorim. Od prvog dana kada su počele da piju SOUL stanje se znatno poboljšalo a za nepunih mesec dana ni jedan jedini put nisu imale napad gušenja. Inhalator više ne koristimo, noćima mirno spavamo, a osim toga sada mesečno uštedimo više hiljada dinara, koje smo ranije trošili u apotekama za lekove, sredstva potrebna za inhalator, vitamine i razne preparate za jačanje imuniteta. Kada sva deca boluju od neke viroze u vrtiću, moja deca su još uvek zdrava. I kojim slučajem da slučajno pokupe neki virus, one to prebole za dan-dva na nogama, umesto nedelju dana u krevetu.
Presrećna sam što sam upoznala SOUL i što smo korisnici ovog proizvoda!

*******************************************************************************

ALERGIJA NA AMBROZIJU

Od 2000-e godine patim od alergije izazvane ambrozijom. Svake godine u periodu cvetanja ambrozije meni bi se pojavili već dobro poznati simptomi te bi mi curio nos, kijala bih, grlo me je svrbelo, oči su mi suzile i svrbile , i nastalo bi čak i gušenje.. Za gušenje sam dobila pumpicu i doktor mi je rekao da ću za nekoliko godina biti astmatičar.
Kada sam počela da koristim SOUL baš se završila sezona cvetanja ambrozije, tako sam morala da čekam skoro godinu dana da saznam da li mi deluje, ali nisam odustala od uzimanja.
Prva moja zapažanja nakon korišćenja SOUL-a su bila sledeće: uveče sam mogla uvek biti duže budna i dan danas mi je potrebno manje sna a ipak se osećam naspavana. Moji blizanci, kćerkica i sin piju po pola kesice na dan i zahvaljujući SOUL-u izbegli smo vađenje krajnika kod sina. Krajnici su mu još uvek veliki ali upale nema i to zahvaljujući crnom kimu jer on veoma smanjuje upale. Prošle godine kada je stigla sezona cvetanja ambrozije, ja sam tek-tek osetila neke simptome. Tada sam povećala dnevnu dozu i svi moji simptomi su potpuno nestali.
Veoma sam zahvalna svom sponzoru što me je upoznao sa SOUL proizvodom. Smatram da je isto tako i moja dužnost da upoznam što više ljudi sa ovim fenomenalanim proizvodom, jer smatram da svako zaslužuje zdravlje i blagostanje!
********************************************************************************
ALERGIJA NA POLEN

Zadnjih 20 godina sam imao alergiju na polen dreća koji se javljao odmah početkom proleća. U zadnjih par godina sam već morao koristiti i inhalator da bih mogao spavati 2-2 sata noću. Samo nakon 2-3 meseca kako sam počeo da pijem SOUL, uopšte nemam alergiju i ponovo osećam divne mirise proleća a i odlično spavam!
Unazad par godina sam imao problema sa leđima, uglavnom u proleće i jesen javio bi se intenzivni bol, da sam morao nekad primati i inekcije. Korišćenjem SOUL-a, i te tegobe su nestale!!
********************************************************************************
UPALA KRAJNIKA 

Imam kćerku od 6 godina, koja je imala tešku upalu krajnika. 3 nedelje je bila bolesna, (nedelju dana bila u zabavištu). Lekar ju je uvek lečio antibioticima, odbijala je hranu, a lekove smo trebali nabaviti iz inostransta. Poslednji put je bila bolesna u decembru a 2011, a tada mi zaova dala kutiju SOUL-a. Počela je piti po pola kesice dnevno i pomoglo joj je. Od tada neprestalno pije i vec 5 meseci nije bila bolesna!
********************************************************************************
POVIŠEN KRVNI PRITISAK
Zovem se Dušan, imam 42 godine. S obzirom da sam se bavio sportom od ranog detinstva, ranije nikad nisam imao problema sa zdravljem. U poslednjih 13 godina sam radio kao vozač kamiona. Kao posledica dugog sedenja dobio sam zakrčenje krvnih sudova u predelu vrata, što je prouzrokovalopovišenje krvnog pritiska i česte glavobolje. Poslednje 3 godine glavobolje su bile sve češće i češće.
Pre 8 meseci prestao sam da vozim kamion, a i dalje patio od glavoboljaPritisak mi se dizao do170/100.
Sa Soul-om sam se upoznao pre 4 meseca, i odmah naručio. Prve dve nedelje sam pio po dve kesice dnevno i trudio se da budem fizički sve aktivniji (radim kao trener u karate klubu). Prvi mesec pritisak je oscilovao od jako visokog do prilično niskog, ali glavobolje su bile sve slabije. Posle 2,5 meseca upotrebe Soul-a pritisak mi se vratio u potpuno normalu, 120/80. Takođe imam osećaj, kao da mi se ceo organizam pročistio. Imam više energije, nemam nervozepsihički sam stabilniji i uopšte se mnogo bolje osećam.
Veoma sam zadovoljan Soul-om i nemam nameru da prekinem sa upotrebom!
Dušan M.
Bačka Palanka, 10.07.2014.
********************************************************************************

TUMOR SA METASTAZOM
Zovem se Iboja . Imam 47 godina. Radim u jednoj fabrici gde sam godinama bila izloženahemikalijama. Pre 5 meseci  bila sam na kolektivnom sistematskom pregledu, gde su mi ukazali na maligni tumor dojke.Vest je bila neočekivana, sebe sam uvek smatrala zdravom I jakom ženom ! Bio je to veliki šok kako za moju porodicu tako I za mene. Lekar , kojeg sam potražila, savetovao jeamputaciju dojke! Nisam mogla to prihvatiti. Odlučila sam potražiti mišljenje drugog lekara, koji je odložio operacije i preporučio da krenemo prvo sa hemoterapijama.
Sa SOUL-om sam se susrela nakon treće hemoterapije. Odmah sam naručila I počela konzumirati prema preporuci . Napravila sam jaku detoksikaciju ( izbacivanje toksina iz tela) prema sledećim uputama:
  1. Dan : 10 kesica SOUL-a , voda I višestruko mazanje zahvaćene promene
  2. Dan : 6 kesica SOUL-a , voda , voće , višestruko mazanje zahvaćene promene
  3. Dan : 3 kesice SOUL-a , voda , normalni obroci , višestruko mazanje zahvaćene promene
U narednih 20 dana  nastavila sam piti 2 kesice dnevno , a zatim povećala ponovo na 3 kesice dnevno I više puta sam mazala zahvaćenu promenu.
U sledećih par dana promene su bile već vidljive. Čvor se počeo smanjivati. Imala sam tumor  i ispod pazuha, u limfnim čvorovimarak je bio metastazirao već …. To su isto nameravali odstraniti , ali zahvaljujući SOUL-u posle tri nedelje  se nije moglo više napipati, nestao je. U dojci se smanjio na pola od prvobitne veličine. Krvna slika mi je odlična,lekar je zadovoljan . Apetit  mi se povratio , uspela sam ugojiti se 2 kg. Nisam umorna, dobro funkcionišem, prespavam celu noć. Od kada pijem SOUL  nisam posegnula ni za jednim tabletama protiv bolovaKosa mi je ponovo počela rasti i promena koja je ostala na ruci prilikom primanja hemoterapije se povukla od mazanja SOUL-a. Nastaviću ga I dalje piti .
Iboja S.
St.Moravica 15.07.2014.
*******************************************************************************************************

Bronhitis, Astma, problemi sa kičmom, bolovi u leđima, Candida,, nesanice, hormonski poremećaj, ciste, kamen u bubregu, kožne bolesti


Bila sam beba od 2 nedelje, kada su mi lekari dijagnostikovali Bronhitis. Celo  detinjstvo sam provela kod raznih lekara. Lečili su me antibioticima i sa 15 drugih  vrsta raznih lekova do moje 25-e godine. Sa 26 godina sam dobila upalu pluća. 2 nedelje su me lečili na infekcijskom odelenju u bolnici uKikindi, da bi smanjili upalu. Tamo je specijalista dijagnostikovala Astmu. Trebala sam da koristim 2 vrste pumpica za Astmu.
Sa 20 godina sam dobila bolove u leđima što je kasnije postalo hronično. Dobijala sam Diklofenak injekcije.
Lekovi, prvenstveno antibiotici su uništili moju crevnu floru (nisu me upozorili da sa antibioticimatrebam unositi i probiotike). Moj imuni sistem je bio na dnu i razmnožila se u mom organizmuCandida. To u malom broju ne stvarala velike probleme, ali ako se jako razmnoži, stvara velike štete ucrevima i u drugim organima. U mom slučaju pored poremećaja u crevima nastali su i kožni problemi. Na licu su mi se pojavile fleke veličine oraha, i fleke nalik EkcemimaApotekar mi je preporučio tri vrste krema, i posavetovao me, kada sa kojom da mažem…Fleke su malo izbledele, ali nikad nisu potpuo nestale. Iznova I iznova su se pojavljivale uz svrab i neprijatnosti.
Tri godine sam patila od nesanice. Preko dana sam bila umorna, nisam mogla maksimalno da obavim svoje obaveze, stalno sam se osećala premorenom.
Od lekova mi se desio hormonski poremećaj. Zbog toga mi se pojavila cista na levom jajniku, koju su opreacijom odstranili. Nedavno sam bila kod interniste, koji mi je našao kamen u levom bubregu.
Isprobala sam mnogo proizvoda, ali ni od jednog nisam dobila očekivane rezultate. Sve do sada!!!
Sa Soul-om sam se upoznala pre dva meseca. Meni je ovaj proizvod blagoslov! Posle konzumiranja prve kesice Soul-a prespavala sam noć, kao i sve ostale noći od tada. Svakog jutra se budim sveža, naspavana.
U drugoj nedelji konzumiranja Soul-a nestali su mi bolovi u kičmi i više mi ne trebaju pumpice za Astmu. Nedavno sam ih bacila!
Za potpuni oporavak još treba malo da sačekam, ali osećam da sam na dobrom putu i da ću za koji mesec moći da živim potpuni život! Više ne uzimam nikakve lekove, samo pijem Soul!
Hvala Ti, Soul, da si mi vratio nadu. Da i ja mogu da živim i budem zdrava kao bilo ko drugi!!! Lakše mi prolaze dani, dobro se osećam i veselija sam!
Svakome preporučujem ovaj proizvod!!! Nemojte čekati da Vas bolest potpuno savlada i da lekoviunište Vaš organizam!
SILVIJA TOT
Senta, 20.06.2014.
***************************************************************************************************************************
UPALA PROSTATE

Moje ime je Tot Ž, imam 35 godina. Sa Soul-om sam se sreo 2013-e godine, počeo sam da ga koristim na preporuku jednog prijatelja. Zašto?
Mučio sam se sa upalom prostate već dve godine. Upala se pojavila, pa se povukla naizmenično. Na leto 2013-e godine stvar je postala ozbiljna, jer sam imao otekotinu, bolove, a mokraća je dosta teško izlazila. Baš sam se spremao da odem kod urologa, kada me je nazvao jedan prijatelj, i rekao mi je da moram nešto da čujem. Saslušao sam priču o Soul-u, ali ništa nisam verovao (dotad sam sve te zdravstvene preparate smatrao bacanjem novca). To veče sam proučio sastojke ovog proizvoda na internetu. Shvatio sam, da ulje crnog kima ima veoma jako antiupalno dejstvo, pa sam odlučio, da isprobam proizvod. Počeo sam da pijem 2 kesice Soul-a na dan, i posle 4. dana (8 kesica) nestali su mi simptomiprestao je bolpovukla se otekotina a mokraća se praznila normalno. Tad sam nazvao prijatelja, koji mi je preporučio Soul, i pitao sam ga, da li je to NORMALNO, da su simptomi nestali nakon 4 dana. Rekao je da je to normalno, ali je poželjno, da nastavim konzumiranje Soul-a i dalje, jer za regeneraciju prostate je potrebno oko 4-5 meseci konstantnog korišćenja.
Pio sam Soul redovno kroz 5 meseci, potpuno rešio svoj zdravstveni problem, od prošlog decembra se osećam izuzetno dobro. Ono što još  moram da napomenem je, da imam mnogo više energijebolje spavam, nisam toliko nervozan, kao ranije. A pored svih tih pozitivnih iskustava meni je najvažnije, da moja mala trogodišnja kćerkica obožava Soul! Moramo da sakrijemo kutiju od nje, jer bi ona maznula i popila i više kesica na dan, ako bismo joj dopustili!
Potpuno sam se uverio, da je Soul vrlo dobar proizvod. Mnogima sam preporučio Soul, pa kao meni, i njima je promenio kvalitet života. Srdačno ga preporučujem svakome, jer je Soul jedan fantastičan proizvod!
Tot Ž.
Senta, 21/11/2014.
******************************************************************************************************

DIJABETES I MOŽDANI UDAR

Zovem se Čaba Štraub. Imam 59 godina. Iz Bačke Topole sam. Devet godina se lečim od dijabetesaDijabetes ili šećerna bolest je veoma elegantna bolest: nema bolova, nema tegoba. Njena suština je da je pankreas prestao da radi ili radi neuredno. Pankreas proizvodi hormon insulinkoji omogućava organizmu, tj. ćelijama da iskoriste šećer i druge ugljene hidrate iz krvi. To znači da pogonsko gorivo ne stiže do ćelija kojima je namenjeno, a isti taj šećer ostaje tamo gde mu nikako nije mesto: u krvi. Sam dijabetes ugrožava baš sve organe, a ponajviše kardiovaskularni sistem. Srećom imam jako dobru doktoricu, koja me je već u startu spasla od povišenog krvnog pritiska iprepisala mi insulin. Na žalost ni sa svim insulinima sam samo retko imao nivo šećera ispod 10.
Pre osam godina je usledio prvi napad dijabetesa: počeli su da mi pucaju kapilari u očima, počeo sam da gubim vid. Srećom sam naišao na dva vrhunska oftalmologa u Novom Sadu, koji su milaserskim terapijama, pa i jednom operacijom donekle vratili vid. Činilo se da mi je stanje stabilno i mogu da odahnem.
Prošle godine smo, supruga i ja, prvi put čuli za „Soul“. Odmah smo videli da se radi o izvanrednom proizvodu i da ćemo ga i mi kupovati „čim se steknu uslovi“. Nije prošlo ni mesec dana, i usledio je i drugi napad dijabetesa. Ovog puta se desio, doduše blag, ali ipak moždani udar. Momentalno smo kupili „Soul“. Pio sam dve kesice dnevno, i za neverovatnih nepunih mesec dana su prestalisimptomi: vratila mi se moć pisanja, a i govor mi je postao razgovetniji i poboljšala mi sekoncentracija. Tek sam nedavno primetio da su se poboljšali i neki pokazatelji koje sam ja pripisivao odmaklim godinama: nema grčeva u nogama, varenje je perfektno, nema čestih buđenja noću iodlazaka u toalet, a i nivo šećera mi se stabilizovao: često ga merim i nikad nije iznad 10, aprosečni šećer je u granicama normale.
Od kada koristim Soul bio sam više puta na redovnoj kontroli vida ( svaka 3 meseci idem) i stanje je dobro, nije bila potrebna intervencija laserom. Dok nisam pio Soul, imao sam najmanje 1-2 intervencije godišnje.
Soul pijem svaki dan, sada po jednu kesicu dnevno. Možda ovaj napitak i nije čaroban, ali je svakako nenadmašivi antioksidant, antiupalno sredstvo i sredstvo za detoksikaciju, a omega ulja u njemudirektno doprinose ishrani moždanih ćelijaVratila mi se energija, poboljšala vitalnost te lakše izvršavam svoje radne obaveze i mogu da pešačim i po 10 km.
Štraub Čaba,
Bačka Topola, maj 2015. godine

ZA DETALJE OKO NARUČIVANJA PROIZVODA ILI U VEZI SARADNJE KONTAKTIRAJTE ME TELEFONOM ILI NA E-MAIL ADRESU.      

                                                                    KONTAKT

Milica Denić

060/0 777 060

milicadenic@gmail.com

Pratite nas na facebook-u

 Pogledajte sledeću web stranicu za dodatne informacije 

      www.bestlineteam.com


Soul je registrovan u Min.Zdravlja kao dodatak ishrani pod brojem 4483/2013.Analizu je radila Farmaceutski Fakultet u Beogradu.
*Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka. Informacije o proizvodu nisu namenjene dijagnozi i lečenju. Za ozbiljnije poremećaje zdravlja i nelagode javite se svom lekaru, terapeutu, homeopati ili farmaceutu.


1 comment:

  1. Iron and titanium nose hoop: the ultimate design guide for
    Iron and titanium titanium necklace nose hoop: the ultimate design guide for your Iron and titanium nose hoop setup. Tons of unique pieces of titanium wok apparel 토토 분석 사이트 for your polished titanium wardrobe, apparel, and ceramic vs titanium

    ReplyDelete